مجله

کوله پشتی مناسب کوهنوردی

به طور کلی کمربندهای لگن و بندهای شانه در کوله‌پشتی کوهنوردی مخصوص خانم‌ها به گونه‌ای طراحی شده است که باسن و سینه‌‌ی پهن‌تر را در خود جای دهد.
جدا از اینکه یک کوله‌پشتی‌ای با چه ظرفیتی را انتخاب می‌کنید توجه به یک‌سری ویژگی‌ها در این دسته از کالاهای کوهنوردی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و به شدت بر کارایی کالا با توجه به نیاز مصرف کننده تاثیرگذار است.

۱. نوع فریم بهترین کوله پشتی کوهنوردی

در حالت کلی قابِ انواع کوله‌پشتی کوهنوردی در سه دسته‌ی اصلی دسته‌بندی می‌شود.

  • کوله‌پشتی‌هایی با فریم داخلی؛ اکثر کوله‌پشتی‌هایی که امروزه در بازار به فروش می‌رسند، محصولاتی با قاب داخلی هستند که بدنه‌ی کوله را در آغوش می‌گیرند، به طوری که ساختار آن در پانل پشتی کوله پنهان می‌شود. یک فریم داخلی باعث ایجاد صلبیت و انتقال برای کوله پشتی کوهنوردی به کفل می‌شود. به طور معمول فریم از دو حائل آلومنیومی یا کامپوزیت تشکیل می‌شود که به صورت موازی در پنل پشتی قرار داده شده‌اند. در بعضی از کوله ها هم به شکل ایکس انگلیسی است. به طور کلی کوله‌پشتی‌ کوهنوردی با فریم داخلی برای پایدار نگه داشتن کوهنورد در زمین‌های ناهموار طراحی شده‌اند و ممکن است از انواع فناوری‌های پشتیبانی بار در ساختار آن بهره گرفته شده باشد که وزن را به باسن فرد اعمال می‌کند.
  • کوله‌پشتی کوه با فریم خارجی؛ این دسته از کوله‌ها معمولا با یک فریم آلومینیومی در بخش بیرونی کالا همراه شده‌اند و برای جابه‌جایی بار سنگین و نامنظم (مانند یک چادر بزرگ یا کایاک بادی) انتخاب‌هایی مناسب هستند.
  • کوله‌پشتی‌های بدون فریم؛ افرادی که دوست‌دار سفر به شکل سبک هستید، جزو طرفداران پر و پا قرص این مدل‌هااند، چراکه با وجود این مدل کوله‌پشتی کوهنوردی می‌توان خیلی سریع پیاده‌روی کرد. البته لازم به ذکر است که در صورت حمل باری سنگین با کوله‌ی بدون فریم، احتمالا به کمر و پشت فرد فشار وارد شود.

۲. تهویه‌ی کوله‌پشتی

برخی از کوله‌های کوهنوردی دارای یک پنل پشتی مشبک با فریم داخلی‌ای هستند که روی بدن فرد قرار می‌گیرد. در واقع چنین پنل مشبکی به ایجاد تهویه‌‌ی مناسب در پشت و عدم عرق کردن کوهنورد کمک می‌کند. این نوع از پنل‌های تهویه باعث می‌شوند که کیف و قاب حدودا چند اینچ از پشت شما فاصله بگیرند که همین مساله هم به گردش هوای بهتر از پشت کمک می‌کند.

۳. نوع درب و جیب‌های کوله‌پشتی

اغلب کوله‌پشتی‌های ویژه‌ی کوهنوردی دربی از بالا دارند که استانداردترین روش برای جا دادن لوازم در آن است. البته از آنجایی که دسترسی به اقلام پایین کوله و کناره‌ها سخت‌تر است، بهتر است لوازم مورد استفاده در شبانه را در پایین آن قرار دهید و وسایل مورد نیاز خود برای پیاده‌روی در طول روز را نزدیک‌تر به بالای کوله بگذارید. در عین حال مدل‌هایی از این محصولات در بازار وجود دارند که پنل‌هایی به منظور دسترسی به پایین کوله‌پشتی در آن‌ها طراحی‌ شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *